Brug-IT: Symposium voor jonge ondernemers

Hogeschool VIVES is stichtend en actief lid van Brug-IT. Brug-IT is een contact-en informatiepunt voor iedereen die IT gebruikt. Tegenwoordig heeft elk bedrijf, om het even hoe klein of groot, met IT te maken. Retailwinkeliers gaan online en verkopen hun producten via webshops, producerende bedrijven moeten besparen en automatiseren via IT, … 

Op het Brug-IT symposium op dinsdag 13 juni 2017 in het Leonardohotel brengt Brug-IT bedrijven samen die willen werken om uitdagingen aan te pakken.  In het academische gedeelte vertellen medewerkers van o.a. hogeschool VIVES rond de vele mogelijkheden die VIVES, naast onderwijs, biedt op het gebied van onderzoek en dienstverlening.

In break-out-sessies worden state-of-the-art-thema's aangesneden rond vier onderwerpen: mobile, security, gamification en processen en workflowmanagement. In een panelgesprek rond het thema "Kan Brugge een Smart City worden en wat betekent dit voor uw onderneming?" debatteren Bram Lievens (senior researcher IMEC-SMIT) en burgemeester Renaat Landuyt. Het gesprek wordt gemodereerd door Sabine Goethals. De avond wordt afgesloten met een netwerkmoment.

Het evenement, dat in samenwerking met hogeschool VIVES wordt georganiseerd, is gratis maar inschrijven is verplicht op www.brugit-events.be.

Deel dit via