Aanmeldingsformulier analyse van lichaamssamenstelling met DEXA-scan en BIVA-meettoestel voor diëtisten en uitbaters van sportcentra

gezondheidszorg

VIVES investeert in de gezondheid en prestaties van je cliënteel. Recent kocht VIVES hiervoor een DEXA-scan en BIVA-toestel aan voor de bepaling van de lichaamssamenstelling. Om de inzetbaarheid van beide toestellen in de toekomst te verbeteren organiseert VIVES testdagen voor de analyse van de lichaamssamenstelling door ervaren sportdiëtisten.

Ben je een diëtist of een uitbater van een sportcentrum? Wens je bij te leren over de werking van een DEXA en BIVA toestel? Als professional uit West- en Oost-Vlaanderen kan je bij VIVES deelnemen aan de testdagen en zo gebruik maken van ons BIVA-toestel en een DEXA-scan laten uitvoeren. Vind je lichaamssamenstelling een belangrijke indicator voor gezondheid? Kom dan op 28 april 2021 of 29 mei 2021 een uurtje naar VIVES samen met meerderjarige klant. Je krijgt een gedetailleerd rapport over de lichaamssamenstelling met een stand van zaken van het vet- en vochtpercentage, de vetvrije massa en de botdichtheid van je klant. Nadien vragen we je om een korte vragenlijst in te vullen over je ervaringen met de analyses. 

Praktisch

Je krijgt ten laatste een week na je inschrijving een bevestiging van je deelname met daarin alle praktische informatie. Dan spreken we samen een tijdstip af voor jouw meting. 

Tijdens de bachelor voedings- en dieetkunde aan VIVES Noord leer je hoe je mensen kan helpen om gezonder te leven. Bekijk de opleidingspagina voor meer informatie over de bachelor, op campus of op afstand. Meer weten over de opleiding voedings- en dieetkunde.

Aanmelden is niet meer mogelijk.

De uiterste datum om je aan te melden is voorbij.
Deel dit via