Vraag het VIVES via WhatsApp!

Op zoek naar een snel antwoord op je vraag? Dan kun je vanaf nu terecht op onze WhatsApp-dienst op 0474 10 94 37. Voeg dit speciale nummer toe aan je contacten op je smartphone. Heb je een vraag voor VIVES, dan kun je die vervolgens in de app WhatsApp aan VIVES stellen. Vragen waar we niet meteen op kunnen antwoorden, verwijzen we graag door naar de juiste personen of diensten binnen VIVES.

Naar aanleiding van het succes van VIVES-chat, de chatbox die tijdens de drukste momenten van het jaar geopend wordt op onze website, wil VIVES nu ook via WhatsApp bereikbaar zijn voor alle mogelijke vragen. WhatsApp is een laagdrempelig communicatie-systeem via een gratis app die te downloaden is op je smartphone. Medewerkers van VIVES zijn bereikbaar via dit nummer tijdens de openingsuren van de hogeschool, maar op drukke momenten zal de communicatiedienst voor WhatsApp ook buiten de reguliere openingstijden worden opengesteld.

Om VIVES te kunnen contacteren via WhatsApp voeg je het nummer 0474 10 94 37 toe aan het adresboek (+32 474 10 94 37 in het buitenland) van je telefoon. In WhatsApp open je dan vervolgens een nieuwe chat met deze contactpersoon. Om misbruik te voorkomen worden alle gesprekken en telefoonnummers gelogd.

Nieuws van VIVES via WhatsApp

Het is ook mogelijk om je via WhatsApp op de hoogte te laten houden van alles wat reilt en zeilt bij VIVES. Voeg het WhatsApp-nummer van VIVES 0474 10 94 37 toe aan je adresboek en stuur in WhatsApp een bericht met de tekst GO naar dit nummer. Vanaf dat moment ontvang je op regelmatige tijdstippen nieuws van VIVES via WhatsApp. Om het ontvangen van de nieuwsberichten stop te zetten, volstaat het om het nummer van VIVES uit je adresboek te verwijderen.

Let op: het nummer 0474 10 94 37 wordt alleen gebruikt voor de WhatsApp-communicatie. Om telefonisch contact op te nemen met VIVES, gebruik je het algemene nummer +32 56 26 41 60.