50 jaar toegepaste informatica

Dit academiejaar is de bacheloropleiding toegepaste informatica aan VIVES Kortrijk precies een halve eeuw oud. In die vijftig jaar is veel gebeurd op het gebied van informatica: computers zijn sneller, krachtiger en vooral kleiner geworden. 

De bacheloropleiding toegepaste informatica werd er, als onderdeel van het studiegebied handelswetenschappen en bedrijfskunde, integendeel juist alleen maar groter op. Intussen vonden vele duizenden oud-studenten hun weg naar de Belgische én internationale informaticawereld.

Om onze richting nog eens in de kijker te zetten organiseren wij het gouden jubileum van toegepaste informatica. Een gebeuren dat we zeker niet aan de zijlijn konden laten staan. Voor deze viering willen we jou erbij! 

Laat ons je bedwelmen in onze Matrix-wereld. Voor maar €10 branden we een onuitwisbare herinnering op je harddisk. We verwachten je donderdag 12 maart 2020 in 't Forum van VIVES Kortrijk. Hier parkeer je volledig gratis. Kom om 18 uur naar de ingang met jouw persoonlijke uitnodiging. Trek zeker ook een zwarte outfit aan zodat alles in het plaatje past. 

Programma

18:00: Verwelkoming met glas cava of fruitsap 
18:45: Ceremonie 
19:00: Speech Dhr. De Langhe 
19:10: Speech Dhr. Hindryckx
19:20: Gastspreker Steven Latré 
20:10: Speech Dhr. Vandenbussche 
20:15: Receptie

Wil je erbij zijn? Vul hieronder het formulier in en wees welkom! Om organisatorische redenen vragen wij de genodigden dit evenement alleen bij te wonen zonder partner. Bedankt voor je begrip!

PS: Don't forget to follow the white rabbit 

Aanmeldingsformulier

Deel dit via