Start je studie aan VIVES: banaba International Management (Kortrijk)

Proficiat! Door je in te schrijven voor deze studie aan Hogeschool VIVES, kies je voor een toekomst in een heel boeiende en gevarieerde sector. We gaan samen met jou de uitdaging aan om je zo degelijk mogelijk voor te bereiden op een goede job en een geweldige baan.

Met je inschrijving heb je de eerste stap al gezet. Voor de volgende stappen vind je op deze pagina meer informatie. Toch nog onzeker over iets? Stuur ons een mailtje en dan helpen we je graag. VIVES is er voor jou.

Ontdek je campus

We heten je van harte welkom op onze moderne en groene campus. Benieuwd wat je er allemaal vindt? Via onderstaande pagina kom je alles te weten over wat jouw campus allemaal te bieden heeft: horeca, bibliotheek, ICT-voorzieningen, sport en cultuur, en uiteraard: hoe je er het makkelijkste komt.

VIVES Kortrijk

Cursus- en boekenverkoop

De meeste vakken voorzien in een eigen cursus van de docent met of zonder extra handboek. Het merendeel van de informatie rond de cursussen wordt gegeven tijdens de 1ste les van de docent of gastspreker.

Voor het aankopen van de cursussen kan je vanaf 23 januari via de link https://vivesonline.sharepoint.com/sites/publiek naar de gloednieuwe e-shop van VIVES surfen. De cursuslijsten kan je vinden op Toledo > Ad valvas. De pakketten worden dan vanaf 25 januari naar jouw thuis- of kotadres opgestuurd. Door de tussenkomst van de hogeschool blijven de verzendingskosten (opsturen cursusmateriaal) beperkt tot 4,50 EUR per pakket.

Handboeken worden rechtstreeks verkocht via Standaard Boekhandel. Je kan die bestellen via www.standaardstudentshop.be. De e-shop van Standaard Boekhandel gaat open vanaf 23 januari. In samenspraak met VIVES zal Standaard Boekhandel de verzendingskosten eveneens beperken tot 4,50 EUR per bestelling. Een andere optie is dat je ervoor kiest je boeken gratis af te halen in een publieke Standaard Boekhandel naar keuze, zolang deze open blijven.

Studiekosten

Neem je het volledige programma op, dan betaal je het studiegeld voor 60 studiepunten nl. 961,90 euro. Dit bestaat uit een vast gedeelte van 247,90 euro met 11,90 euro per opgenomen studiepunt. Je kan voor deze opleiding geen studiebeurs aanvragen. Daarnaast moet je rekenen op circa 200 euro boeken, cursussen, kopieën en licenties van software. De kostprijs voor uitstappen en bezoeken bedraagt ongeveer 100 euro.

Studie- en trajectbegeleiders

Heb je al iets anders gestudeerd in het hoger onderwijs en denk je recht te hebben op vrijstellingen voor deze studie? Of kunnen we je ondersteunen bij je functiebeperking, leerstoornis, werkstudent-, mantelzorg- of topsportstatuut? Neem dan contact op met je studie- en trajectbegeleider. Zij helpen je graag verder!

Studie- en trajectbegeleiders handelswetenschappen en bedrijfskunde