• Socio Klaspraktijk
  • Socio Trappenhal
  • Socio Mime

Bachelor in het sociaal werk

Bachelor in het sociaal werk aan VIVES Zuid

Mensen hebben je altijd al gefascineerd: je bent nieuwsgierig naar wat hen drijft, beslissingen doet nemen en om laat gaan met anderen. Tegelijk ben je ruimdenkend: je beseft dat jouw mening over de wereld niet de enige is, en je komt graag in contact met wereldbeelden, visies en opinies die verschillend zijn van die jou. Bovendien droom je ervan later met mensen te werken, een invloed te hebben op hun persoonlijkheid en hun omgeving, en het verschil te maken.

Sociaal werk is de opleiding voor wie graag met mensen werkt: in bedrijven, scholen, in verenigingen, organisaties, instellingen, culturele centra. Bovendien kies jij gaandeweg welke afstudeerrichting jou het beste ligt: maatschappelijk werk, sociaal-cultureel werk, maatschappelijke advisering en personeelswerk.

Via onze virtuele infostand kan je al heel wat informatie terugvinden over de opleiding. Bekijk de infostand via infodag.vives.be en lees graag onze opleidingsbrochure na die je in de rechterkolom van deze website terug kan vinden.

Insurance and enrolment
Share on

Dit is een professionele bacheloropleiding. Nadat je dit diploma hebt gehaald, kun je aan de slag op de werkvloer of verder studeren om een masterdiploma te behalen.

Any questions?I'd love to help you!Inge Vervaeckemail me
Any questions?I'd love to help you!Katja Laveytmail me
Get the brochure