• studenten.png

Vervolgopleidingen sociaal-agogisch werk voor afgestudeerden onderwijs

Vervolgopleidingen sociaal-agogisch werk voor afgestudeerden onderwijs aan VIVES Zuid

Afgestudeerd met een bachelordiploma kleuteronderwijs, lager onderwijs of secundair onderwijs? Op zoek naar een vervolgopleiding waarmee je je verder kunt bekwamen binnen je vakgebied maar tegelijk je horizon kunt verruimen?

De keuzetrajecten van het studiegebied sociaal-agogisch werk en het postgraduaat duurzame ontwikkeling bieden je de kans om je grenzen te verleggen en je onderwijsbekwaamheid aan te vullen met een ruimere blik op de wereld.

Keuzetraject herstelgericht en verbindend werken

Ben je geboeid door gedrag en relaties tussen mensen? Droom je erover om onze samenleving van binnenuit te versterken? Is het voorkomen en reduceren van geweld en pesten iets waar jij aan wil meewerken? Kortom, wil je graag meewerken aan het opbouwen, onderhouden en herstellen van relaties tussen mensen, dan is deze module zeker iets voor jou.

Klik hier voor meer info

Keuzetraject jong geweld

Is het nu zo erg gesteld met de jeugd van tegenwoordig of heeft de maatschappij een algemeen probleem met risicogedrag bij jongeren? Wanneer wordt een fenomeen een probleem en wat zijn mogelijke oorzaken? Welke methodieken zijn efficiënt bij preventie, aanpak en begeleiding? Welke voorzieningen en diensten hebben hierbij een opdracht?

Klik hier voor meer info

Keuzetraject S.P.A.C.E.

Het keuzetraject S.P.A.C.E. (Social Pedagogical Art & Creativity Exploration) is een internationaal programma dat je samen met internationale studenten van over de hele wereld volgt. Je leert er hoe kunst en creativiteit ten dienste gesteld kunnen worden binnen sociaal-agogische contexten.

Klik hier voor meer info

Postgraduaat duurzame ontwikkeling

Jouw engagement voor internationale samenwerking? Integreer de duurzame ontwikkelingsdoelen: Planet (module duurzaam leefmilieu), People (module sociale rechtvaardigheid), Prosperity (module maatschappelijk verantwoord ondernemen), Peace (module interculturele dialoog) en Partnership (module internationale samenwerking), in een internationale stage. Een extra getuigschrift en een onvergetelijke ervaring!

Klik hier voor meer info

Insurance and enrolment
Share on

Dit is een professionele bacheloropleiding. Nadat je dit diploma hebt gehaald, kun je aan de slag op de werkvloer of verder studeren om een masterdiploma te behalen.

Bezit je al een bachelordiploma binnen dit studiegebied, dan kun je in één jaar deze bachelor extra behalen.

Any questions?I'd love to help you!Veerle Dekockermail me