• autotech16.jpg
  • autotech37.png
Verkorte studieroute industriële wetenschappen en technologie

Verkorte studieroute autotechnologie

Verkorte studieroute autotechnologie aan VIVES Zuid

Ben je afgestudeerd als (professionele) bachelor maar heb je toch steeds stiekem gedroomd over een carrière in de autosport, specialist old-timertechniek, landbouwvoertuigen, technicus in een garage of een ander voertuig gerelateerd beroep?

Dan kun je in VIVES Kortrijk het bachelorsdiploma autotechnologie in een sterk verkort traject behalen. Enkel de voertuigtechnische leerlijnen met vakken die dus vooral praktisch gericht zijn komen aan bod. 

Omdat we met een uitgewerkt traject werken, kunnen we dit aanbieden in een vast pakket met praktische uurroosters. Je moet zelf niet gaan puzzelen, wij doen dit voor je. Door het grote aantal verschillende groepen in de opleiding kunnen we de vakken van de drie fases combineren in een degelijk programma. Ook een stage in de sector zit in dit geheel vervat.

De meeste studenten die al een technisch bachelorsdiploma hebben behaald, kunnen de verkorte studieroute autotechnologie zelfs in één jaar (60 studiepunten) behalen, ongeacht aan welke hogeschool je je diploma behaalde. Ook voor studenten die een bachelor hebben behaald in een totaal andere sector maken we oplossing op maat met een sterk verkorte duur… 

Wat vinden oud-studenten van deze verkorte studieroute?
Welke uitgewerkte trajecten zijn mogelijk?
Insurance and enrolment
Share on

Bezit je al een bachelordiploma binnen dit studiegebied, dan kun je in één jaar deze bachelor extra behalen.

Any questions?I'd love to help you!Bert Desendermail me
Get the brochure