• ems37.png
Graduaat elektromechanische systemen

Onderhoudstechnieken via avondonderwijs

Graduaat elektromechanische systemen, afstudeerrichting onderhoudstechnieken via avondonderwijs aan VIVES Noord en VIVES Zuid

VIVES levert een officieel graduaatsdiploma elektromechanische systemen af in de afstudeerrichting onderhoudstechnieken via avondonderwijs af. Je diploma opent vele deuren: heel wat sectoren hebben veel vacatures voor gediplomeerde onderhoudstechnici. Behalve in de mechanicasector, komen veel van onze studenten terecht in de branches van voeding, chemie, petrochemie en bouw.

De opleiding leert je op uitvoerend niveau met een grote mate van zelfstandigheid werken. In een latere fase kan je ook beleidsfuncties en controlefuncties uitvoeren. Onderhoudstechnicus is een boeiende job, waar je steeds nieuwe uitdagingen krijgt.

Deze opleiding in avondonderwijs is volledig modulair. De opleiding bestaat uit een aantal deelgebieden met verschillende modules. Door deze modulaire structuur kan je zelf heel flexibel jouw traject vastleggen.

Binnen de opleiding werken we met werkplekleren en doe je praktische ervaring op in een bedrijf (dit kan het bedrijf zijn waar je mogelijks al werkt).
Je kan het volledige traject ook op campus volgen. We bieden je heel wat modules aan om de praktische skills in de vingers te krijgen.

De afstudeerrichting onderhoudstechnieken wordt ook in dagonderwijs aangeboden.

Waar kan ik met dit diploma aan de slag?
Welke vakken staan op het programma?
Wat leer ik in deze opleiding?
Hoe ziet mijn studieroute eruit?
Hoe organiseert VIVES deze opleiding?
Hoelang doe ik over deze opleiding?
Welk studiemateriaal heb ik nodig?
Wat kan ik na deze opleiding nog verder studeren?
Insurance and enrolment
Share on