• productiebeheer.png
Graduaat in het productiebeheer

Maakindustrie

Dit is een keuzetraject aan VIVES Zuid van het graduaat in het productiebeheer

Kiezen voor een technische opleiding is kiezen voor toekomstzekerheid! Ben je gebeten door productie, spreekt jou de technische en de organisatorische kant van productiebeheer aan? Dan is het graduaat productiebeheer maakindustrie jou op het lijf geschreven.

De maakindustrie zit in de lift. Als je interesse hebt in de technische en de organisatorische kant van productie- processen, dan is deze opleiding wellicht iets voor jou. Je krijgt er alle kansen en leert machines bedienen en onderhouden.

Je krijgt tevens inzicht in de flow van een productieomgeving. In de loop van je opleiding maak je kennis met verschillende productieomgevingen: een koekjesfabriek, een textielbedrijf, een constructiebedrijf, een schrijnwerkerij ... Aan jou om te kiezen waar je later aan de slag wil. Je leert al doende zodat je goed bent voorbereid op het vinden van een mooie job!

Bekijk de presentatie

Waar kan ik met dit diploma aan de slag?
Welke vakken staan op het programma?
Wat leer ik in deze opleiding?
Hoe ziet mijn studieroute eruit?
Hoe organiseert VIVES deze opleiding?
Hoelang doe ik over deze opleiding?
Welk studiemateriaal heb ik nodig?
Wat kan ik na deze opleiding nog verder studeren?
Insurance and enrolment
Share on

Dit is een keuzetraject binnen een professionele bachelor. In tegenstelling tot een specialisatie, kies je een keuzetraject al van bij de start van je opleiding.