• Elettromeccanica5.jpg

Graduaat elektromechanische systemen

Graduaat in de elektromechanische systemen aan VIVES Noord en VIVES Zuid

Ben je gebeten door techniek en heb je nood aan een stevige basiskennis mechanica, elektriciteit en automatisering geschoeid om de huidige informatietechnologische evolutie? Of wil je je omscholen zodat je de steeds vernieuwende technieken en automatisering op de voet kan volgen? Dan is de graduaatsopleiding elektromechanische systemen zeker iets voor jou!

Aan VIVES studeer je in dag- of avondonderwijs aan de afstudeerrichting onderhoudstechnieken van deze opleiding. Onderhoudstechnicus is een boeiende baan waar je steeds nieuwe uitdagingen krijgt. Een goede theoretische basis wordt aangeboden en de praktische skills worden opgedaan in het werk- veld met de formule werkplekleren.

Ben je al werkzaam in deze sector, maar voel je de noodzaak om je bij te scholen? Dan is de afstudeerrichting onderhoudstechnieken van de graduaatsopleiding elektromechanische systemen zeker iets voor jou. Zoek je een opleiding waar het accent ligt op het ontwikkelen van praktische skills met een ruime basiskennis? Dan ben je hier aan het goede adres. Kiezen voor deze opleiding is kiezen voor een boeiende toekomst.

Insurance and enrolment
Share on
Any questions?Kies waar je wilt studeren en stel ze meteen aan de juiste persoon.
VIVES campus Brugge
I'd love to help you!Bart Delyemail me
VIVES campus Kortrijk
I'd love to help you!Luc De Ruyttermail me
Get the brochure