• onderhoudstechnieken.jpg

Graduaat in de elektromechanische systemen via incompany-traject

Graduaat in de elektromechanische systemen via incompany-traject aan VIVES Zuid

 Een opleiding volgen terwijl je aan het werk blijft: bij VIVES kan het. Met onze incompany-trajecten voor de industriële sector krijg jij een omscholing tot onderhoudstechnieker en kan je alles wat je leert meteen toepassen bij je huidige werkgever.

Een incompany-traject is een specifieke vorm van werkplekleren. Bij werkplekleren combineer je leren op school en werken in een bedrijf. Het incompany-traject is een antwoord voor mensen mét een job. Het is een volledig aangepast traject, waarin je werken en studeren op een haalbare manier combineert. Zie het als een win-win voor jou en je baas: jij kan binnen de 2 jaar een diploma hoger onderwijs halen én je blijft aan het werk. Ideaal voor je werkgever, die geen werkkracht verliest maar er net een sterkere voor in de plaats krijgt. 

Het incompany-traject van VIVES gaat van start in september 2021 en focust zich momenteel enkel op beroepen uit de mechanicasector, de voedingssector, de (petro)chemie-industrie en de bouwindustrie. Heb jij een toekomstgerichte werkgever die zijn werknemers graag ondersteunt? Dan is het incompany-traject van de graduaatsopleiding elektromechanische systemen jouw opstap. 

Waar kan ik met dit diploma aan de slag?
Welke vakken staan op het programma?
Wat leer ik in deze opleiding?
Hoe ziet mijn studieroute eruit?
Hoe organiseert VIVES deze opleiding?
Hoelang doe ik over deze opleiding?
Welk studiemateriaal heb ik nodig?
Waarom zou jouw werkgever je ondersteunen in het behalen van je graduaatsdiploma?
Wat kan ik na deze opleiding nog verder studeren?
Insurance and enrolment
Share on
Nieuw in 2021!

Dit is een professionele bacheloropleiding. Nadat je dit diploma hebt gehaald, kun je aan de slag op de werkvloer of verder studeren om een masterdiploma te behalen.