• Elektromechanica Afstelling
  • Elektromechanica Opstelling
Bachelor in de elektromechanica

Elektromechanica

Bachelor in de elektromechanica, afstudeerrichting elektromechanica aan VIVES Noord en VIVES Zuid

Elektromechanica staat voor creatief, dynamisch, polyvalent... Elektromechanica gaat over elektriciteit, mechanica, automatisering, hernieuwbare energie, vormgeving, materialen, ontwerp, machines... De opleiding bachelor in de elektromechanica is de breedste technologie-opleiding in het hoger onderwijs. De opleiding zoekt studenten die geboeid zijn door technologie, om het even of ze uit het algemeen vormend of het technisch secundair onderwijs komen.

Bachelors in de elektromechanica zijn zeer gegeerd op de arbeidsmarkt. De hoge loonkost dwingt bedrijven om altijd maar verder te automatiseren. Onze afgestudeerden staan in voor het ontwerp, de engineering, de productie, de installatie en het onderhoud van die moderne technologie.

We bieden je een aangename studieomgeving, een diploma dat hoort bij de top-20-diploma's die het snelst een goed betaalde job opleveren, toegang tot een hele waaier van beroepen en sectoren, de mogelijkheid om verder te studeren voor een master diploma en een opleiding met een flink stuk praktijk en een opleiding die zijn kwaliteiten bewezen heeft bij bedrijven.

Waar kan ik met dit diploma aan de slag?
Wat leer ik in deze opleiding?
Hoe ziet deze opleiding eruit aan VIVES Brugge Station?
Hoe ziet deze opleiding eruit aan VIVES Kortrijk?
Wat kan ik na deze opleiding nog verder studeren?
Welk studiemateriaal heb ik nodig?
Kan ik deze opleiding ook studeren als werkzoekende?
Insurance and enrolment
Share on
Knelpuntberoep

Dit is een professionele bacheloropleiding. Nadat je dit diploma hebt gehaald, kun je aan de slag op de werkvloer of verder studeren om een masterdiploma te behalen.

Any questions?Kies waar je wilt studeren en stel ze meteen aan de juiste persoon.
VIVES campus Kortrijk
I'd love to help you!Tom Van Benedenmail me
VIVES campus Brugge
I'd love to help you!Martin Wyllemanmail me
Get the brochure