• laptops.jpg
Graduaat industriële informatica

Creative Digital Design

Graduaat industriële informatica, afstudeerrichting multimedia, keuzetraject Creative Digital Design aan VIVES Noord

Ben je een creatieve duizendpoot die gefascineerd is door beeld en geluid, het Internet en sociale media? Wil je naast je grafische skills en je creativiteit ook sterk staan op vlak van hedendaagse webtechnologieën? Wil je veel praktijkervaring opdoen vooraleer je als een professional aan de slag gaat?

Ons doel binnen het keuzetraject Creative Digital Design van het graduaat industriële informatica - multimedia is jou opleiden tot de beste digitale grafische vormgever: niet alleen leer je werken met de nieuwste en belangrijkste designsoftware en -tools, we leren je ook hoe je ze op een planmatige en projectmatige manier in kunt zetten om een totaalproduct af te leveren: een top-notch website met CMS, een webshop, of via digitale marketing een social media-plan voor een bedrijf opzetten.

In het keuzetraject Creative Digital Design van het graduaat industriële informatica - multimedia word je getraind in sociale vaardigheden om op een goede manier met jezelf, je collega’s en je werk om te gaan. Na twee jaar heb je een diploma in handen waarmee je aan de slag kan als front-end ontwerper van websites,  webdeveloper of grafisch vormgever.

Waar kan ik met dit diploma aan de slag?
Welke vakken staan op het programma?
Wat leer ik in deze opleiding?
Hoe organiseert VIVES deze opleiding?
Hoelang doe ik over deze opleiding?
Welk studiemateriaal heb ik nodig?
Wat kan ik na deze opleiding nog verder studeren?
Welke vakken staan op het programma?
Insurance and enrolment
Share on
Nieuw!

Dit is een professionele bacheloropleiding. Nadat je dit diploma hebt gehaald, kun je aan de slag op de werkvloer of verder studeren om een masterdiploma te behalen.