• welness.jpg

Verkorte studieroute wellness & spamanagement

Verkorte studieroute wellness & spamanagement aan VIVES Zuid

De afstudeerrichting wellness- en spamanagement focust op een job als vitaliteitsmanager in een spa-omgeving waar je zorgt voor de organisatie en planning van het wellnessaanbod in al zijn facetten. Je beheert de budgetten, schoolt medewerkers bij, volgt technologische innovaties op binnen de wellbeing en stelt samen met je team wellbeingarrangementen op. Door de verworven management skills kan je dit beroep zowel in dienstverband of als zelfstandige zaakvoerder beoefenen.

Let op: dit is een verkorte studieroute. Om je in te kunnen schrijven voor deze opleiding, dien je al te beschikken over een bachelor- of masterdiploma. Meer informatie over de reguliere bacheloropleiding vind je hier.

Studeren op maat?

Heb je al een diploma hoger onderwijs behaald in het studiegebied handelswetenschappen en bedrijfskunde en behoorden slechts een beperkt aantal credits voor talen (N-F-E), informatica en de basisbedrijfseconomische vakken tot je opleiding, dan kies je voor een traject op maat. Beschik je reeds over een bachelordiploma uit een ander studiegebied dan handelswetenschappen en bedrijfskunde ook dan volg je een traject op maat

Kostprijs
Diplomavereisten
Stage
Internationaal
Inschrijven
Verkorte route wellness en spamanagement na Secundair onderwijs met vak bio-esthetiek
Verkorte route wellness en spamanagement na een opleiding uit het studiegebied sociaal-agogisch werk
Insurance and enrolment
Share on

Bezit je al een bachelordiploma binnen dit studiegebied, dan kun je in één jaar deze bachelor extra behalen.

Any questions?I'd love to help you!Christelle De Vetter+32 476 85 84 52
mail me
Get the brochure