• toerisme.jpg

Verkorte studieroute toerisme en recreatiemanagement

Verkorte studieroute toerisme en recreatiemanagement aan VIVES Noord

Beschik je al over een bachelordiploma handelswetenchappen en bedrijfskunde, dan kun je de opleiding toerisme en recreatiemanagement volgen via een verkorte studieroute van 75 studiepunten.

Dit kan in principe in één academiejaar. De opleiding houdt rekening met je reeds behaalde credits en bouwt verder op de kennis en ervaring die je tijdens je studie  hebt opgedaan.

Let op: dit is een verkorte studieroute. Om je in te kunnen schrijven voor deze opleiding, dien je al te beschikken over het bachelordiploma in handelswetenschappen en bedrijfskunde. Meer informatie over de reguliere bacheloropleiding vind je hier. 

Studeren op maat?

Heb je al een diploma hoger onderwijs behaald in het studiegebied handelswetenschappen en bedrijfskunde en behoorden slechts een beperkt aantal credits voor talen (N-F-E), informatica en de basisbedrijfseconomische vakken tot je opleiding, dan kies je voor een traject op maat. Beschik je reeds over een bachelordiploma uit een ander studiegebied dan handelswetenschappen en bedrijfskunde ook dan volg je een traject op maat

Welke vakken staan op het programma?
Wat kost deze verkorte studieroute?
Wat zijn de diplomavereisten?
Hoe kan ik voor deze verkorte studieroute inschrijven?
Hoe kan ik vrijstellingen aanvragen voor deze verkorte route?
Insurance and enrolment
Share on

Bezit je al een bachelordiploma binnen dit studiegebied, dan kun je in één jaar deze bachelor extra behalen.

Any questions?I'd love to help you!Inge Serruysmail me
Get the brochure