• Onderwijs Student
Verkorte studieroute bedrijfsmanagement

Verkorte studieroute rechtspraktijk

Verkorte studieroute rechtspraktijk aan VIVES Noord

Kies voor een carrière in de juridische wereld. In de huidige complexe samenleving worden wetgeving, recht en rechtspraak steeds belangrijker, zowel op lokaal, regionaal, nationaal als Europees vlak.

Met een diploma rechtspraktijk op zak word jij later een professional met een degelijke praktijkkennis van de juridische regels.

Leer het rechtssysteem doorgronden, je zal als geen ander juridische adviezen en rechtsbijstand kunnen verlenen. Wetten en regels ken je niet alleen, je kunt ze ook vlot toepassen en er met empathie over communiceren.

Let op: dit is een verkorte studieroute. Om je in te kunnen schrijven voor deze opleiding moet je al een diploma hoger onderwijs behaald hebben in het studiegebied handelswetenschappen en bedrijfskunde en behoorde een voldoende aantal credits voor talen (N-F-E), informatica en de basisbedrijfseconomische vakken tot je opleiding. 

Studeren op maat?

Heb je reeds een diploma hoger onderwijs behaald in het studiegebied handelswetenschappen en bedrijfskunde en behoorden slechts een beperkt aantal credits voor talen (N-F-E), informatica en de basisbedrijfseconomische vakken tot je opleiding, dan kies je voor een traject op maat. Beschik je reeds over een bachelordiploma uit een ander studiegebied dan handelswetenschappen en bedrijfskunde ook dan volg je een traject op maat.

Hoe kan ik vrijstellingen aanvragen voor deze verkorte route?
Insurance and enrolment
Share on

Bezit je al een bachelordiploma binnen dit studiegebied, dan kun je in één jaar deze bachelor extra behalen.

Any questions?I'd love to help you!Mieke Delcourmail me
Any questions?I'd love to help you!Mieke Delcourmail me
Get the brochure