• business1.png
  • business management.jpg
  • HWB Student
Verkorte studieroute bedrijfsmanagement

Verkorte studieroute financie- en verzekeringswezen - Finance & Risk Management

Verkorte studieroute financie- en verzekeringswezen, specialisatie Finance & Risk Management aan VIVES Zuid

Met financiën en verzekeringen stap je in een boeiende wereld, die nooit stilstaat. Klanten adviseren op basis van een gedegen kennis van de materie maakt je een professionele speler in  het werkveld. Beleggingen, kredieten, bancaire producten kennen geen geheimen meer na de opleiding. Wanneer je start in de verzekeringswereld ben je al vertrouwd met de persoons- en schadeverzekeringen.

Zijn de banken en verzekeringswereld jouw ideale werkplek of kijk je ernaar uit om mee te werken binnen de financiële afdeling van een kmo? Ben je geïnteresseerd in een combinatie van degelijke com-merciële training, stevige informaticaondersteuning, grondige kennis van de financiële diensten en verzekeringsproducten?

Als je op deze vragen ja kunt antwoorden, moet je zeker de verkorte studieroute financie- en verzekeringswezen van naderbij bekijken. Aan tewerkstellingsmogelijkheden geen gebrek als je deze richting hebt gevolgd. Als afgestudeerde vind je snel de weg naar de banken en de verzekeringswereld, maar ook in kmo’s kom je met dit diploma zeker aan de bak.

Let op: dit is een verkorte studieroute. Om je in te kunnen schrijven voor deze opleiding moet je al een diploma hoger onderwijs behaald hebben in het studiegebied handelswetenschappen en bedrijfskunde en behoorde een voldoende aantal credits voor talen (N-F-E), informatica en de basisbedrijfseconomische vakken tot je opleiding. 

Studeren op maat?

Heb je reeds een diploma hoger onderwijs behaald in het studiegebied handelswetenschappen en bedrijfskunde en behoorden slechts een beperkt aantal credits voor talen (N-F-E), informatica en de basisbedrijfseconomische vakken tot je opleiding, dan kies je voor een traject op maat. Beschik je reeds over een bachelordiploma uit een ander studiegebied dan handelswetenschappen en bedrijfskunde ook dan volg je een traject op maat.

Wat kost deze verkorte studieroute?
Wat zijn de toelatingsvoorwaarden voor deze verkorte studieroute?
Ga ik tijdens deze verkorte studieroute ook op stage?
Kan ik tijdens deze verkorte studieroute ook naar het buitenland?
Hoe kan ik me voor deze verkorte studieroute inschrijven?
Hoe kan ik vrijstellingen aanvragen voor deze verkorte route?
Insurance and enrolment
Share on

Bezit je al een bachelordiploma binnen dit studiegebied, dan kun je in één jaar deze bachelor extra behalen.

Any questions?I'd love to help you!Christelle De Vettermail me
Get the brochure