• business management.jpg
  • business1.png
  • business2.png
Verkorte studieroute bedrijfsmanagement

Verkorte studieroute Business Management & Entrepreneurship

Verkorte studieroute Business Management & Entrepreneurship aan VIVES-Zuid

Wil je na je studies een zelfstandige zaak opstarten? Of zie je een all-round functie met verantwoordelijkheid in een kmo of grotere onderneming helemaal zitten? Dan is deze opleiding je op het lijf geschreven. 

Als hogeschool in Kortrijk bevinden we ons in het kloppend hart van de kmo-sector. Wist je dat dit de regio is met de laagste werkloosheid in België en de op één na de laagste in Europa? We zijn nu eenmaal een volk van ondernemers, entrepreneurs en durvers. Je krijgt een ruime vorming die je als zelfstandig zaakvoerder of rechterhand in een kmo nodig hebt. Deze opleiding wakkert ook jouw creativiteit aan. De toekomst is immers aan de initiatiefnemers, de durvers, de entrepreneurs ...

Let op: dit is een verkorte studieroute. Om je in te kunnen schrijven voor deze opleiding moet je al een diploma hoger onderwijs behaald hebben in het studiegebied handelswetenschappen en bedrijfskunde en behoorde een voldoende aantal credits voor talen (N-F-E), informatica en de basisbedrijfseconomische vakken tot je opleiding. 

Studeren op maat?

Heb je reeds een diploma hoger onderwijs behaald in het studiegebied handelswetenschappen en bedrijfskunde en behoorden slechts een beperkt aantal credits voor talen (N-F-E), informatica en de basisbedrijfseconomische vakken tot je opleiding, dan kies je voor een traject op maat. Beschik je reeds over een bachelordiploma uit een ander studiegebied dan handelswetenschappen en bedrijfskunde ook dan volg je een traject op maat.

Kostprijs
Diplomavereisten
Stage
Internationaal
Inschrijven
Insurance and enrolment
Share on

Bezit je al een bachelordiploma binnen dit studiegebied, dan kun je in één jaar deze bachelor extra behalen.

Any questions?I'd love to help you!Christelle De Vettermail me
Get the brochure