• automotive3.jpg
  • automotive2.jpg
  • automotive.jpg
Verkorte studieroute bedrijfsmanagement

Verkorte studieroute automotive management

verkorte studieroute automotive management aan VIVES Zuid

Automotive management is een uniek keuzetraject in Vlaanderen. Ben je commercieel ingesteld en schuilt er ergens een manager in je? Heb je bovendien een passie voor personenwagens, bedrijfsvoertuigen of motorfietsen? Dan is deze verkorte studieroute echt iets voor jou.

We leiden je op voor een managementfunctie in de commerciële, financiële, organisatorische of logistieke hoek van de automotive branche. Mogelijkheden bij de vleet: je kan terecht voor een (commerciële) functie bij de hoofdimporteurs van auto's of bij lokale dealers van automerken. Of misschien zie je wel meer in een job in het ondersteunend management van autoassemblagebedrijven? Of toch maar liever autoleasing of fleetmanagement? Misschien wil je wel een concessie verder zetten of een zelfstandige autohandel opzetten? Één ding staat vast: mogelijkheden genoeg! Bovendien smeekt de industrie momenteel om commerciële mensen die ook een technische bagage bezitten: specialisten automotive management dus.

Let op: dit is een verkorte studieroute. Om je in te kunnen schrijven voor deze opleiding moet je al een diploma hoger onderwijs behaald hebben in het studiegebied handelswetenschappen en bedrijfskunde en behoorde een voldoende aantal credits voor talen (N-F-E), informatica en de basisbedrijfseconomische vakken tot je opleiding. 

Studeren op maat?

Heb je reeds een diploma hoger onderwijs behaald in het studiegebied handelswetenschappen en bedrijfskunde en behoorden slechts een beperkt aantal credits voor talen (N-F-E), informatica en de basisbedrijfseconomische vakken tot je opleiding, dan kies je voor een traject op maat. Beschik je reeds over een bachelordiploma uit een ander studiegebied dan handelswetenschappen en bedrijfskunde ook dan volg je een traject op maat.

Wat kost deze verkorte studieroute?
Wat zijn de toelatingsvoorwaarden voor deze verkorte studieroute?
Moet ik voor deze verkorte studieroute ook stage lopen?
Kan ik tijdens deze verkorte route ook naar het buitenland?
Hoe kan ik me voor deze verkorte route inschrijven?
Hoe kan ik vrijstellingen aanvragen voor deze verkorte route?
Insurance and enrolment
Share on

Bezit je al een bachelordiploma binnen dit studiegebied, dan kun je in één jaar deze bachelor extra behalen.

Any questions?I'd love to help you!Christelle De Vettermail me
Get the brochure