• sportinno.png
Bachelor in het wellbeing- en vitaliteitsmanagement

Sports Innovation & Wellbeing

Bachelor in het wellbeing- en vitaliteitsmanagement, keuzetraject Sports Innovation & Wellbeing aan VIVES Zuid

Vind jij ook dat sporten een boost kan geven aan veerkracht? Weet jij ook dat innovatieve apps en sport een perfecte match zijn geworden? Wil jij ook meewerken aan de work-life-integration van iedere werknemer door middel van sport? Wil jij via gamedesign allerlei manieren leren om interactieve sportsessies te ontwerpen? Weet jij welke sportinnovaties er op de markt zijn en hoe je ze kunt inzetten? Ben jij ook benieuwd wat artificiële intelligentie kan betekenen in de sportwereld?

In het keuzetraject Sports Innovation & Wellbeing van de bachelor wellbeing- en vitaliteitsmanagement leer je hoe je op innovatieve manier hulp kunt bieden voor steeds belangrijkere zorgvragen rond onderwerpen als vergrijzing, overgewicht en chronische aandoeningen. Internettoegang, digitale hulpmiddelen, smart devices en interactieve sportmethoden maken het mogelijk oplossingen te formuleren die enkele jaren geleden nog niet mogelijk waren.

Steeds meer bedrijven en organisaties zoeken naar manieren om hun medewerkers en klanten te sportief ondersteunen. Dankzij jouw unieke kennis en expertise op het gebied van sport, gezondheid en technologie kun jij hier in de toekomst een belangrijke rol in spelen.

Welke vakken staan op het programma?
Insurance and enrolment
Share on
Nieuw!

Dit is een professionele bacheloropleiding. Nadat je dit diploma hebt gehaald, kun je aan de slag op de werkvloer of verder studeren om een masterdiploma te behalen.