• HWB Aula

Specialisation programmes bedrijfsmanagement

Getuigschrift specialisation programmes bedrijfsmanagement aan VIVES Zuid

De specialisation programmes van de opleiding bedrijfsmanagement bestaan uit een specialisatiepakket van 60 studiepunten. Deze getuigschriften zijn ideaal als je in een niet-verwante opleiding afstudeerde en je toch graag verder wil specialiseren in het domein van handelswetenschappen en bedrijfskunde. 

Wat je vooropleiding ook is, later kom je op je toekomstige werkplek zonder twijfel in contact met het bedrijfsmatige aspect van het bedrijf of de organisatie waar je tewerk gesteld bent. Met een getuigschrift van een specialisation programme bedrijfsmanagement laat je zien dat je je ook in dat aspect van je werk hebt verdiept.

Wie een specialisation programme bedrijfsmanagement volledig afwerkt, kan met het getuigschrift meteen aan de slag, of daarna verder studeren voor een volledige bachelor in het bedrijfsmanagement. Voor de vakken uit het specialisation programme krijg je dan een vrijstelling.

Insurance and enrolment
Share on

Beschik je al over een bachelordiploma, dan haal je met een Specialisation Programma een extra getuigschrift, doorgaans buiten je studiegebied, als aanvulling.

Any questions?I'd love to help you!Christelle De Vettermail me
Any questions?I'd love to help you!An-Sofie Carrettemail me
Get the brochure