• shop01.jpg
Graduaat winkelmanagement

Retail & E-commerce via incompany-traject

Retail & E-commerce via incompany-traject aan VIVES Zuid

Werk je al in de retailsector en wil je je verder ontwikkelen? Wil je meer verantwoordelijkheid of doorgroeien naar een functie op managementniveau? Geloof jij net als wij dat, als je wilt blijven meetellen, een leven lang leren nodig is? Heb je echt goesting om bij te leren? Wil je graag je kennis en vaardigheden vertaald zien in een hogeschooldiploma?

Volg de opleiding graduaat winkelmanagement – en combineer werken en studeren. Het incompany-traject is enkel toegankelijk voor werkende retailers. Heb je minstens één jaar ervaring in de retailsector als reguliere werknemer? Heb je een (vast) contract van minstens 20 uur per week bij een retailer? Ben je een gemotiveerde verkoopmedewerker, assistent of leidinggevende?

Voel je dat je potentieel hebt en wil je je kennis en vaardigheden uitbreiden? Droom je ervan om een hogeschooldiploma te halen? Kun je één dag per week (21 dagen per academie jaar) lessen volgen in VIVES Kortrijk? Heb je een werkgever die jou coacht en steunt in je studies? Zijn je antwoorden positief? Dan is dit incompany-traject iets voor jou. 

Waar kan ik met dit diploma aan de slag?
Welke vakken staan op het programma?
Wat leer ik in deze opleiding?
Hoe ziet mijn studieroute eruit?
Hoe organiseert Hogeschool VIVES deze opleiding?
Hoelang doe ik over deze opleiding?
Welk studiemateriaal heb ik nodig?
Waarom zou jouw werkgever je ondersteunen in het behalen van je graduaatsdiploma?
Wat kan ik na deze opleiding nog verder studeren?
Studentwerknemers van bedrijven als Colruyt, Jack&Jones en Kwantum getuigen.
Insurance and enrolment
Share on

Dit is een professionele bacheloropleiding. Nadat je dit diploma hebt gehaald, kun je aan de slag op de werkvloer of verder studeren om een masterdiploma te behalen.

Dit is een keuzetraject binnen een professionele bachelor. In tegenstelling tot een specialisatie, kies je een keuzetraject al van bij de start van je opleiding.