• supplychain.jpg
Postgraduaten handelswetenschappen en bedrijfskunde

Postgraduaat Supply Chain Management

Postgraduaat Supply Chain Management aan VIVES Noord

Het programma geeft u op een gestructureerde wijze inzicht in de supplychain-managementstrategie, behandelt alle sleutelelementen van een goed functionerend supply chain management concept en maakt de unieke verbintenis met de operational management technieken. We behandelen zowel strategische, tactische, personeelsgebonden als operationele items.

De docenten – allen mensen die praktijkervaring hebben – zorgen ervoor dat u zowel de basiselementen als de praktische kant leert begrijpen. De lessen worden telkens aangevuld met praktijkvoorbeelden en bedrijfsbezoeken. Daarnaast behandelt u een onderwerp uit de praktijk naar keuze. Deze paper vormt een grote toegevoegde waarde, zowel voor het bedrijf als voor uzelf.

Het Supply Chain en Operations Management programma wapent u dus om de dagelijkse uitdagingen in deze vakgebieden met nieuwe inzichten aan te pakken. Een must voor wie meer wil weten en vooruit wil.

Meer info

Startdatum en prijs: zie website Brugge Business School
Aantal studiejaren: 1
Lesdagen: de lessen gaan door op vrijdag van 18 u. tot 21.15 u. en zaterdag van 9 u. tot 12.15 u.

Doelpubliek

  • Verantwoordelijken in Supply Chain of Operations die een diepere kennis en een up-to-date inzicht willen verkrijgen in hun vakgebied.
  • Professionals die werkzaam zijn in een bedrijf en frequent met supply chain en operations in contact komen: plant managers, IT-managers, sales managers…
  • Medewerkers van inkoop, productie, planning, expeditie, magazijnbeheer, distributie, transport, verkoop, consultancy bedrijven enz. die een totaalbeeld willen verkrijgen.

KMO-portefeuille

Deze cursussen komen in aanmerking voor de kortingen van het Vlaamse Gewest in verband met de ondernemerschapsportefeuille (www.kmo-portefeuille.be) met erkenningsnummer DVO105080.
http://https://www.vlaanderen.be/nl/ondernemen/kapitaal-en-krediet/subsidie-voor-opleiding-en-advies-voor-kmos-en-zelfstandigen-kmo-portefeuille

Insurance and enrolment
Share on