• hr.jpg
Postgraduaten handelswetenschappen en bedrijfskunde

Postgraduaat Human Resources Management

Postgraduaat Human Resources Management aan VIVES Brugge Business School

Het zijn boeiende tijden op vlak van HR! Organisaties en hun medewerkers staan steeds meer onder druk door de snelle veranderingen. Alles moet sneller, beter, wendbaarder, … Vele organisaties zijn vandaag op zoek naar een passend antwoord, en laat nu net vooral HR een cruciale rol spelen in dit antwoord.

Onze maatschappij kent voornamelijk dienstverlenende, klantgeoriënteerde en gespecialiseerde vormen van organisaties. Met andere woorden, organisaties waarbinnen elk individu op zijn manier het verschil maakt. Het is aan HR om ervoor te zorgen dat de juiste mensen worden aangetrokken en dat ze op de meest optimale manier bijdragen aan het realiseren van de organisatiedoelstellingen.

Dankzij de sterk opkomende digitalisering kunnen HR-professionals zich steeds meer toeleggen op de strategische rol van HR en zijn ze een gids voor de organisatie en hun medewerkers doorheen deze uitdagende tijden. Het postgraduaat HR reikt de tools aan HR-professionals om deze uitdagingen aan te pakken.

De opleiding start vanuit een strategisch kader en biedt handvaten om een aantrekkelijk werkgeversimago op te bouwen, een leerklimaat te ontwikkelen, een performante evaluatie- en rewarding- strategie op te zetten, dit alles binnen de krijtlijnen van onze sociale wetgeving. Het programma is ontworpen door en voor HR-professionals, en biedt naast het theoretisch kader heel wat ruimte voor het uitwisselen van praktische tips en ervaringen!

Meer info

Startdatum en prijs: zie website Brugge Business School
Aantal studiejaren: 1
Lesdagen: de lessen gaan door op dinsdag van 18 u. tot 21.15 u. en zaterdag van 9 u. tot 12.15 u.

Doelpubliek

Iedereen die vanuit zijn functie in contact komt met Human Resources Management:

  • professionals die graag het HR-werkveld willen betreden
  • HR-medewerkers die hun kennis willen uitbreiden en verdiepen
  • payroll medewerkers
  • medewerkers uit selectie- of uitzendkantoren

KMO-portefeuille

Deze cursussen komen in aanmerking voor de kortingen van het Vlaamse Gewest in verband met de ondernemerschapsportefeuille (www.kmo-portefeuille.be) met erkenningsnummer DVO105080.
https://www.vlaanderen.be/nl/ondernemen/kapitaal-en-krediet/subsidie-voor-opleiding-en-advies-voor-kmos-en-zelfstandigen-kmo-portefeuille

Insurance and enrolment
Share on