• hr17.jpg
Micro degree bedrijfsmanagement

Human Resources

Getuigschrift micro degree Human Resources aan VIVES Zuid

Human Resources vormt een pijler in elk bedrijf of elke organisatie. Kennis van sociaal recht, employer branding, talentmanagement, coaching, organisatiepsychologie, payroll … betekenen een sterke meerwaarde bovenop je basisdiploma hoger onderwijs.

Als human-resourcesprofessional weet je alles van werving en selectie, opleiding en beoordeling. Je zet je in om medewerkers zo goed mogelijk te laten presteren en doet er alles aan om hun motivatie op peil te houden. Ook help je organisaties om zich aan te passen aan hun omgeving. Je signaleert trends op de arbeidsmarkt en zet die op de juiste manier in.

Tijdens de opleiding leer je hoe je succesvol adviseert en rekening houdt met de belangen van verschillende partijen (werkgever, medewerker of ondernemingsraad). Met deze micro degree kun je alle kanten uit op de arbeidsmarkt. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als recruiter, HR-adviseur of trainer/coach.

Insurance and enrolment
Share on

Beschik je al over een bachelordiploma, dan haal je met een Specialisation Programma een extra getuigschrift, doorgaans buiten je studiegebied, als aanvulling.

Any questions?I'd love to help you!Christelle De Vetter+32 476 85 84 52
mail me
Any questions?I'd love to help you!An-Sofie Carrette+32 56 26 41 42
mail me
Get the brochure