• office.jpg
Micro degree bedrijfsmanagement

Bedrijfsadministratie

Getuigschrift micro degree bedrijfsadministratie aan VIVES Zuid

Je behaalde een bachelor of master in een niet-economisch studiegebied, maar je wil met kennis van zaken het bedrijfsleven instappen? Economie, recht, Excel, boekhouden, inleiding fiscaliteit, sociale wetgeving, btw, verzekeringen, management accounting… zorgen voor een goede startbasis.

Deze micro degree legt een goede basis voor iedereen die zich wil ontwikkelen in de financiële of administratieve sector. Je verwerft inzicht in de cijfers en dat geeft letterlijk grip op de zaak. Onderwerpen die tijdens deze opleiding aan bod komen, zijn o.a. bedrijfseconomie, bedrijfsadministratie, belastingwetgeving, rapporteren, informatievoorziening en de opzet van een administratieve organisatie.

Of je nu op een financiële administratie gaat werken of misschien wel in een eigen bedrijf, in dit micro degree leer je hoe je de cijfers in de gaten kunt houden en de processen die hiermee gepaard gaan te bewaken.

Insurance and enrolment
Share on

Beschik je al over een bachelordiploma, dan haal je met een Specialisation Programma een extra getuigschrift, doorgaans buiten je studiegebied, als aanvulling.

Any questions?I'd love to help you!Christelle De Vettermail me
Any questions?I'd love to help you!An-Sofie Carrettemail me
Get the brochure