• studenten1012.jpg
  • studentengroep17.png
  • studentlaptop.png
Bachelor in het bedrijfsmanagement

Marketing

Bachelor in het bedrijfsmanagement, afstudeerrichting marketing aan VIVES Zuid

Op zoek naar een sterke commerciële all-round opleiding waar je zelf je eigen accenten legt? Dan is marketing beslist jouw ding ! Als goeie marketeer denk je in de eerste plaats aan de klant. Of je nu rechtstreeks gaat verkopen, een nieuw product op de markt wil lanceren, zelf een zaak opstart of liever de creatieve toer opgaat en zorgt voor de beste communicatie met je klant.

Als marketeer ontwikkel je nieuwe ideeën, help je de strategie van het bedrijf mee bepalen en ondersteun je de verkoop vanuit de digitale communicatie. We integreren de praktijk in de lessen met reële cases en projecten uit diverse sectoren, zodat je meteen feedback krijgt vanuit het werkveld.

Afhankelijk van je voorkeur kan je kiezen uit verschillende specialisaties. Zit verkopen in je bloed, dan ga je beslist voor de specialisatie salesmanagement. In het tweede jaar kan je nog verder specialiseren en kiezen voor de richting Retail & Store management. Ben je eerder creatief en gebeten door het hele online gebeuren ? Bekijk dan zeker de specialisatie marketingcommunicatie.

Insurance and enrolment
Share on

Dit is een professionele bacheloropleiding. Nadat je dit diploma hebt gehaald, kun je aan de slag op de werkvloer of verder studeren om een masterdiploma te behalen.

Any questions?I'd love to help you!Anne-Marie Berghman+32 474 27 63 21
mail me
Any questions?I'd love to help you!An-Sofie Carrette+32 56 26 41 42
mail me
Get the brochure