• business management.jpg
Bachelor in het bedrijfsmanagement

Immobiliën en verzekeringen

Bachelor in het bedrijfsmanagement, keuzetraject immobiliën en verzekeringen aan VIVES Zuid

Met immobiliën en verzekeringen stap je in een boeiende wereld, die nooit stilstaat. Klanten adviseren op basis van een gedegen kennis van de materie maakt je een professionele speler in  het werkveld. Je begeleidt klanten in hun vastgoedprojecten. Wanner je start in de verzekeringswereld ben je al vertrouwd met de persoons- en schadeverzekeringen.

De vastgoedsector heeft nood aan bekwame, goed geschoolde bemiddelaars. De combinatie van immobiliën en verzekeringen, gekoppeld aan je commerciële training, maken van jou een waardevolle medewerker in de immobiliënsector. Of word je liever (zelfstandig) vastgoedmakelaar of immobiliënspecialist?

We zorgen ervoor dat je later op een deskundige manier de rol van tussenpersoon kan opnemen bij de verkoop, aankoop, uitwisseling, verhuur of afstand van onroerende goederen of handelsfondsen. Of zie je jezelf eerder als beheerder van onroerende goederen of als syndic? Toffe jobs, vol variatie!

Waar kan ik met dit diploma aan de slag?
Welke vakken staan op het programma?
Wat leer ik in deze opleiding?
Hoe ziet mijn studieroute eruit?
Hoelang doe ik over deze opleiding?
Hoe organiseert VIVES deze opleiding?
Ga ik tijdens deze opleiding op stage?
Kan ik tijdens deze opleiding ook naar het buitenland?
Welk studiemateriaal heb ik nodig?
Wat kan ik na deze opleiding nog verder studeren?
Insurance and enrolment
Share on

Dit is een professionele bacheloropleiding. Nadat je dit diploma hebt gehaald, kun je aan de slag op de werkvloer of verder studeren om een masterdiploma te behalen.