• openhotel.png
Bachelor in het hotelmanagement (Engelstalig)

Hospitalitymanagement (Engelstalig)

Hospitalitymanagement (Engelstalig)

Alle studenten van de Engelstalige bachelor hotelmanagement volgen drie jaar lang een gemeenschappelijk programma met een stevige economische basis en waarin ICT en communicatie centraal staan. Je werkt praktijkgericht via (internatio­nale) projecten, cases en gastcolleges.

Kies je voor de specialisatie hospitalitymanagement, dan ben je iemand met een passie voor gastvrijheid en team­work. Je krijgt een brede en diepere kijk op de hospitality­sector, een extra taal (Duits of Spaans), je werkt aan een project rond trends en je kunt in het laatste jaar kiezen voor operationeel of strategisch management.

Je volgt deze studie omdat de horeca in het algemeen en de hotelsector in het bijzonder je enorm boeien. Bovendien hou je van reizen en van talen en vind je het belangrijk dat de vakken in je opleidingen heel praktisch en concreet worden aangepakt. En onze campus? Die bevindt zich in Brugge, een van de grootste toeristische trekpleisters van Europa en het kloppende hart van de hospitalitysector van ons land. 

Engelstalige informatie over de specialisatie hospitalitymangement vind je hier.

Waar kan ik met dit diploma aan de slag?
Welke vakken staan op het programma?
Wat leer ik in deze opleiding?
Hoe ziet mijn studieroute eruit?
Hoelang doe ik over deze opleiding?
Hoe organiseert VIVES deze opleiding?
Ga ik tijdens deze opleiding op stage?
Kan ik tijdens deze opleiding ook naar het buitenland?
Welk studiemateriaal heb ik nodig?
Wat kan ik na deze opleiding nog verder studeren?
Insurance and enrolment
Share on

Dit is een professionele bacheloropleiding. Nadat je dit diploma hebt gehaald, kun je aan de slag op de werkvloer of verder studeren om een masterdiploma te behalen.