• finance12.jpg
  • risk17.jpg
  • risk211.jpg
Bachelor in het bedrijfsmanagement

Finance & Risk Management

Bachelor in het bedrijfsmanagement, afstudeerrichting financie- en verzekeringswezen, specialisatie Finance & Risk Management aan VIVES Zuid

Wie de afstudeerriching financie- en verzekeringswezen aan VIVES volgt, start vanaf het eerste jaar in de specialisatie Finance & Risk Management. Daarmee zet VIVES in op de allernieuwste trends binnen de branche en studeer jij straks niet alleen af met een sterk diploma, maar ook met vaardigheden die nauw aansluiten op wat de financiële sector vandaag vereist.

Wij leiden je niet alleen op voor morgen, maar ook voor de toekomst. De specialisatie Finance & Risk Management wil young potentials optimaal voorbereiden op een voortdurend evoluerende bedrijfswereld. Naast een brede all-round managementopleiding zorgen we ervoor dat je je diepgaand specialiseert in zowel financiën als verzekeringen, waardoor je straks met een diploma afstudeert dat je een grote werkzekerheid garandeert.

In drie jaar word je een adviseur en raadgever van particulieren, KMO's, instellingen, organisaties en grote bedrijven. Je ontwikkelt je talenten op het gebied van informeren, adviseren en onderhandelen, waardoor je later een actieve rol kunt spelen op het gebied van jouw specialiteit. We zetten in op digitalisering, online servicemanagement, customer relations en een grondige salestraining om jou klaar te stomen voor de arbeidsmarkt.

Waar kan ik met dit diploma aan de slag?
Welke vakken staan op het programma?
Wat leer ik in deze opleiding?
Hoe ziet mijn studieroute eruit?
Hoelang doe ik over deze opleiding?
Hoe organiseert VIVES deze opleiding?
Ga ik tijdens deze opleiding op stage?
Kan ik tijdens deze opleiding ook naar het buitenland?
Welk studiemateriaal heb ik nodig?
Wat kan ik na deze opleiding nog verder studeren?
Insurance and enrolment
Share on
Nieuwe specialisatie!

Dit is een specialisatie binnen een professionele bacheloropleiding. Na een gemeenschappelijk gedeelte voor elke student, kies je in het tweede of derde jaar voor een specifieke uitdieping van een aspect van je opleiding.