• studentsdigital.jpg
  • studentsgroep.jpg
  • studentcomputer.png
Bachelor in het bedrijfsmanagement

Digital Business Management

Bachelor in het bedrijfsmanagement, keuzetraject Digital Business Management aan VIVES Zuid

De digitalisering zorgt voor een spectaculaire omwenteling in het economische en maatschappelijke leven. Daarom is er nood aan dynamische, communicatief sterke afgestudeerden met een brede bedrijfskennis en een uitstekende beheersing van digitale tools.

Met een ruime vorming in marketing, boekhouden, logistiek, financiën … en een sterke digitale basis leg jij de brug tussen business en IT. Je analyseert en optimaliseert bedrijfsprocessen en adviseert bij de keuze van de digitale tools. Je bent de coach in het digitale transformatieproces.

slide positionering.PNG

Je beheerst ook de digital skills om als digital marketeer de marketingafdeling te ondersteunen door digitale content te creëren (web, social media), digitale marketingcampagnes te lanceren (e-mailmarketing, social media marketing, content marketing, ...) en door de analyse en visualisatie van marketing- en verkoopsgegevens.

Bekijk de presentatie

Waar kan ik met dit diploma aan de slag?
Welke vakken staan op het programma?
Wat leer ik in deze opleiding?
Hoe ziet mijn studieroute eruit?
Hoelang doe ik over deze opleiding?
Hoe organiseert VIVES deze opleiding?
Ga ik tijdens deze opleiding op stage?
Kan ik tijdens deze opleiding ook naar het buitenland?
Welk studiemateriaal heb ik nodig?
Wat kan ik na deze opleiding nog verder studeren?
Insurance and enrolment
Share on
Nieuw!

Dit is een professionele bacheloropleiding. Nadat je dit diploma hebt gehaald, kun je aan de slag op de werkvloer of verder studeren om een masterdiploma te behalen.

Dit is een keuzetraject binnen een professionele bachelor. In tegenstelling tot een specialisatie, kies je een keuzetraject al van bij de start van je opleiding.