• culinary54.jpg
Bachelor in het hotelmanagement (Engelstalig)

Culinary Arts (Engelstalig)

Bachelor of Hotel Management, Culinary Arts Specialisation - English Programme at VIVES Noord

Alle studenten van de Engelstalige bachelor hotelmanagement volgen drie jaar lang een gemeenschappelijk programma met een stevige economische basis en waarin ICT en communicatie centraal staan. Je werkt praktijkgericht via internatio­nale projecten, cases en gastcolleges.

Kies je voor de specialisatie Culinary Arts, dan ben je iemand met een grote passie voor restaurants en de keuken. In voormalig restaurant De Karmeliet zul je theorie en praktijk combineren en echte klanten mogen ontvangen.

Je krijgt een hoogstaande culinaire opleiding, gegeven door docenten van de gerenommeerde hotelschool Ter Duinen, klaar om in de beste restaurants ter wereld aan de slag te gaan. 

De specialisatie Culinary Arts is een intiatief van het Flanders Culinary Arts Centre (FCAC), een samenwerking tussen Hogeschool VIVES en Hotelschool Ter Duinen. Alle info over FCAC en de specialisatie Culinary Arts vind je op de website van het Flanders Culinary Arts Centre.

Extra Engelstalige info over de specialisatie Culinary Arts en info over o.a. toelatingsvoorwaarden, housing, ... vind je hier.

Waar kan ik met dit diploma aan de slag?
Welke vakken staan op het programma?
Wat leer ik in deze opleiding?
Hoe ziet mijn studieroute eruit?
Hoelang doe ik over deze opleiding?
Hoe organiseert VIVES deze opleiding?
Ga ik tijdens deze opleiding op stage?
Kan ik tijdens deze opleiding ook naar het buitenland?
Welk studiemateriaal heb ik nodig?
Wat kan ik na deze opleiding nog verder studeren?
Insurance and enrolment
Share on
Alleen bij VIVES!

Dit is een professionele bacheloropleiding. Nadat je dit diploma hebt gehaald, kun je aan de slag op de werkvloer of verder studeren om een masterdiploma te behalen.