• culin045.jpg
Bachelor in het hotelmanagement

Culinary Arts

Bachelor in het hotelmanagement, specialisatie Culinary Arts aan VIVES Noord

Alle studenten hotelmanagement volgen drie jaar lang een gemeenschappelijk programma met een stevige economische basis en waarin ICT en communicatie centraal staan. Je werkt praktijkgericht via (internatio­nale) projecten, cases en gastcolleges.

Kies je voor de specialisatie Culinary Arts, dan ben je iemand met een grote passie voor restaurants en de keuken. In voormalig restaurant De Karmeliet zul je theorie en praktijk combineren en echte klanten mogen ontvangen.

Je krijgt een hoogstaande culinaire opleiding, gegeven door docenten van de gerenommeerde hotelschool Ter Duinen, klaar om in de beste restaurants ter wereld aan de slag te gaan. Alle specifieke vakken Culinary Arts worden in het Engels gegeven. Je kan deze opleiding ook volledig in het Engels volgen.

De specialisatie Culinary Arts is een intiatief van het Flanders Culinary Arts Centre (FCAC), een samenwerking tussen Hogeschool VIVES en Hotelschool Ter Duinen. Alle info over FCAC en de specialisatie Culinary Arts vind je ook hier.

Waar kan ik met dit diploma aan de slag?
Welke vakken staan op het programma?
Wat leer ik in deze opleiding?
Hoe ziet mijn studieroute eruit?
Hoelang doe ik over deze opleiding?
Hoe organiseert VIVES deze opleiding?
Ga ik tijdens deze opleiding op stage?
Kan ik tijdens deze opleiding ook naar het buitenland?
Welk studiemateriaal heb ik nodig?
Wat kan ik na deze opleiding nog verder studeren?
Insurance and enrolment
Share on
Uniek in Vlaanderen!

Dit is een specialisatie binnen een professionele bacheloropleiding. Na een gemeenschappelijk gedeelte voor elke student, kies je in het tweede of derde jaar voor een specifieke uitdieping van een aspect van je opleiding.