• voetverzorging.jpg
Bachelor in het wellbeing- en vitaliteitsmanagement

Care & vitaliteitsmanagement

Bachelor in het wellbeing- en vitaliteitsmanagement, afstudeerrichting care & vitaliteitsmanagement aan VIVES Zuid

De afstudeerrichting care & vitaliteitsmanagement implementeert een up-to-date concept van zorg en vitaliteit in de zorgverlenende sector, met name in zorghotels, woon- en zorgcentra en gezondheidscentra. Als vitaliteitsmanager werk je verwen- en belevingszorg uit in verschillende zorgdomeinen.

De zorg wordt getriggerd om bewuster met financiële middelen en werkkrachten om te gaan. Dat brengt heel wat uitdagingen met zich mee. Op maatschappelijk niveau rijst de vraag op welke manier we met beperkte middelen goede zorg kunnen bieden aan kinderen, jongeren, volwassenen, ouderen, met of zonder ziekte, beperking, zowel residentieel, ambulant als in de thuisomgeving.

De care & vitaliteitsmanager ontwikkelt op een systematische manier en in samenwerking met andere medewerkers in de zorg, een samenhangend wellbeingbeleid dat aan deze nieuwe noden tegemoetkomt.

Waar kan ik met dit diploma aan de slag?
Welke vakken staan op het programma?
Wat leer ik in deze opleiding?
Hoe ziet mijn studieroute eruit?
Hoelang doe ik over deze opleiding?
Hoe organiseert VIVES deze opleiding?
Ga ik tijdens deze opleiding op stage?
Kan ik tijdens deze opleiding ook naar het buitenland?
Welk studiemateriaal heb ik nodig?
Wat kan ik na deze opleiding nog verder studeren?
Insurance and enrolment
Share on
Nieuwe afstudeerrichting!

Dit is een professionele bacheloropleiding. Nadat je dit diploma hebt gehaald, kun je aan de slag op de werkvloer of verder studeren om een masterdiploma te behalen.