• bustech.jpg
Bachelor in het bedrijfsmanagement

Business Technology Management

Bachelor in het bedrijfsmanagement, keuzetraject Business Technology Management aan VIVES Noord

Technologie verandert de bedrijfswereld en de manier van ondernemen en managen grondig.  Werknemers van de (nabije) toekomst zullen die zijn die de technologieën kunnen begrijpen en toepassen in het bedrijf. De managers van de toekomst zullen die zijn die de juiste technologieën op de juiste plaats in het bedrijfsproces kunnen implementeren.

Salesmanagers van de toekomst zullen die zijn die  inzicht hebben in de technologieën enerzijds waaruit het product is vervaardigd of waarin het wordt verwerkt en hoe het functioneert. Bovendien zijn er heel wat technologische bedrijven op komst die als toeleverancier zullen fungeren voor de technologieverbruikers en -gebruikers.

Bereid je daarom voor op de jobs van vandaag, morgen en later. Business en technologie zullen zeker sleutelbegrippen worden in heel wat vacatures in de (nabije) toekomst. Vandaar dat deze opleiding zich vooral richt op studenten die interesse hebben in de technologische kant van het bedrijfsleven zonder een technieker of techneut te willen worden. Naast de businessvakken geven we je ook een goede basis betreffende technologie mee. We focussen ons vooral op de nieuwe technologieën. 

Het programma 'Business Technology Management' is gebaseerd op het businessmodel/transformatiemodel van Factory of the Future, ontwikkeld door Agoria. Dit label, dat heel wat bedrijven graag willen binnenrijven, werd Europees erkend en als standaard gebruikt in Europa. Wij zijn dan ook ontzettend trots en verheugd dat Agoria het nieuwe veelbelovende programma Business Technology Management mee heeft vorm gegeven. De verschillende domeinen waaraan een bedrijf moet voldoen om een FOF (Factory of the Future) te worden, vind je integraal terug in het programma. 

Waar kan ik met dit diploma aan de slag?
Welke vakken staan op het programma?
Wat leer ik in deze opleiding?
Hoe ziet mijn studieroute eruit?
Hoelang doe ik over deze opleiding?
Hoe organiseert VIVES deze opleiding?
Ga ik tijdens deze opleiding op stage?
Kan ik tijdens deze opleiding ook naar het buitenland?
Welk studiemateriaal heb ik nodig?
Wat kan ik na deze opleiding nog verder studeren?
Insurance and enrolment
Share on

Dit is een keuzetraject binnen een professionele bachelor. In tegenstelling tot een specialisatie, kies je een keuzetraject al van bij de start van je opleiding.