• groep.png
  • groepswerk.png
  • groepteam.jpg

Bachelor in het bedrijfsmanagement (Engelstalig)

Bachelor of Business Management, specialisation Business Management & Entrepreneurship - English Programme at VIVES Zuid

Je diploma bedrijfsmanagement halen, volledig in het Engels? Dat kan! Aan VIVES Kortrijk kun je, als enige plek in Vlaanderen, een volledig Engelstalige opleiding bedrijfsmanagement volgen, bedoeld voor Belgische én internationale studenten die een grondige kennis wensen op te doen van verschillende managementdomeinen en een internationaal bedrijfsdiploma willen behalen in de interculturele context van een geglobaliseerde wereld.

Internationale medestudenten, buitenlandse docenten, studiereizen en uitwisselingsmogelijkheden zullen je interculturele bewustzijn en de communicatie vergroten. Je krijgt in drie jaar een brede economische en bedrijfsmatige basisvorming met een internationale klemtoon. Je krijgt een compleet beeld van de modernste inzichten op het gebied van business, marketing, recht, management, accountancy, logistiek en sales.

Je kiest tijdens deze opleiding uit twee of drie talen: Engels (sowieso voor wie Engels niet de moedertaal is), Duits, Frans, of Spaans. Als Nederlands niet je moedertaal is, dan kun je ook voor Nederlands kiezen. Je kunt je talenkeuze laten afhangen van je eigen sterktes of van de landen en sectoren waar je later wil gaan werken.

Bekijk de presentatie

Waar kan ik met dit diploma aan de slag?
Welke vakken staan op het programma?
Wat leer ik in deze opleiding?
Hoe ziet mijn studieroute eruit?
Hoelang doe ik over deze opleiding?
Hoe organiseert VIVES deze opleiding?
Ga ik tijdens deze opleiding op stage?
Kan ik tijdens deze opleiding ook naar het buitenland?
Welk studiemateriaal heb ik nodig?
Wat kan ik na deze opleiding nog verder studeren?
Insurance and enrolment
Share on
Uniek in Vlaanderen!

Dit is een professionele bacheloropleiding. Nadat je dit diploma hebt gehaald, kun je aan de slag op de werkvloer of verder studeren om een masterdiploma te behalen.