• reis.jpg
Banaba in het International Management

International Management (Nederlands- en Engelstalig)

Banaba in het International Management (Nederlands- en Engelstalig) aan VIVES Zuid

De eenjarige bachelor-na-bacheloropleiding International Management vormt een ideale mix tussen theoretische en praktische vorming, die de nodige professionele vaardigheden voor het ondernemen moet opleveren. De opleiding komt tegemoet aan de steeds stijgende behoefte aan een multidisciplinaire student binnen internationale bedrijven.

 

Door de contacten met buitenlandse docenten en studenten zijn er ook enkele modules in het Engels. De bachelor richt zich zowel naar de dynamische 'entrepreneur' als naar verschillende managementfuncties. Het is dus een integraal internationaal programma dat alle terreinen van het bedrijfsleven dekt. Dit gebeurt onder meer door een goede ondersteuning van onze interne lectoren maar ook a.d.h.v. praktische crashcourses die verzorgd worden door externe vakspecialisten en gastdocenten.

Om je in te schrijven voor de bachelor international management dien je reeds minimum een ander bachelordiploma behaald te hebben. Dit kan ook als je een diploma hebt uit een ander studiegebied dan handelswetenschappen en bedrijfskunde, Elke kandidaat-student kan toegelaten worden na een intakegesprek.

Om toegelaten te kunnen worden, moet je een toelatingsaanvraag indienen door op de blauwe knop Inschrijven te klikken. Je krijgt zo snel mogelijk een uitnodiging voor een gesprek:

Waar kan ik met dit diploma aan de slag?
Wat leer ik in deze opleiding?
Hoe organiseert VIVES deze opleiding?
Hoelang doe ik over deze opleiding?
Ga ik tijdens deze opleiding op stage?
Wat kan ik na deze opleiding nog verder studeren?
Insurance and enrolment
Share on
Uniek in Vlaanderen

Dit is een keuzetraject binnen een professionele bachelor. In tegenstelling tot een specialisatie, kies je een keuzetraject al van bij de start van je opleiding.