• reis.jpg
  • global03.png
  • businessmanagement.png

Bachelor in het bedrijfsmanagement met tri-diplomering

Bachelor in het bedrijfsmanagement met tri-diplomering (VIVES, Wallonië, Canada, Frankrijk) aan VIVES Zuid

Met een bachelordiploma bedrijfsmanagement kom je overal, dat is bekend. Ondernemende studenten met een blik op de toekomst kunnen hun troeven op de toekomstige arbeidsmarkt aanzienlijk vergroten met de nieuwe bachelor in het bedrijfsmanagement met tri-diplomering. Je studeert een jaar aan VIVES in Kortrijk, een jaar aan een hogeschool of universiteit in Wallonië of in Franstalig Canada en een jaar aan een hogeschool of universiteit in Frankrijk. Aan het eind van de rit krijg je van alle drie een diploma.

Het diploma bedrijfsmanagement is een van de hoogst gewaardeerde diploma’s op de arbeidsmarkt. Zodra je afstudeert hebben bedrijven, overheidsdiensten en organisaties je meer dan nodig. Het studiegebied handelswetenschappen en bedrijfskunde van hogeschool VIVES in Kortrijk biedt nu als eerste en enige in Vlaanderen ook de mogelijkheid om die opleiding te volgen met een sterke klemtoon op de beheersing van het Frans. Met de bachelor in het bedrijfsmanagement met tri-diplomering komt de hogeschool tegemoet aan een grote vraag van veel ondernemers in de regio Zuid-West-Vlaanderen, vlakbij de taalgrens met Wallonië en Noord-Frankrijk. Daarom studeer je ook twee van de drie jaar niet bij ons in Kortrijk, maar in een volledig Franstalige omgeving.

Een degelijke kennis van het Frans is een van de allergrootste pluspunten op het cv van onze afgestudeerden. Het is al zo vaak bewezen: wie zijn Frans goed beheerst, vindt niet alleen sneller werk, maar ook je jobkansen zijn talrijker en je groeimogelijkheden binnen bedrijven groter. Daarom leggen wij in al onze opleidingen een grote nadruk op de talenkennis. Maar de beste manier om Frans te leren is natuurlijk in de praktijk. Je zult merken dat je, zelfs met een beperkte voorkennis, na enkele maanden in het buitenland, veel vlotter Frans zult spreken dan de meeste van je leeftijdsgenoten. En dat is precies de bedoeling van deze bijzondere bacheloropleiding.

Waar kan ik met dit diploma aan de slag?
Welke vakken staan op het programma?
Hoe ziet mijn studieroute eruit?
Hoelang doe ik over deze opleiding?
Waar ga ik in het tweede en derde jaar naartoe?
Wat kost deze opleiding?
Klopt het dat ik met deze opleiding drie diploma's ontvang?
Welk studiemateriaal heb ik nodig?
Insurance and enrolment
Share on
Uniek in Vlaanderen

Dit is een professionele bacheloropleiding. Nadat je dit diploma hebt gehaald, kun je aan de slag op de werkvloer of verder studeren om een masterdiploma te behalen.