• logo1.png
  • logo3.jpg
  • logopedie
Bachelor in de logopedie en de audiologie

Logopedie

Bachelor in de logopedie en de audiologie, afstudeerrichting logopedie aan VIVES Noord

Als logopedist heb je een beroep met veel afwisseling. Je onderzoekt en behandelt stoornissen met betrekking tot stem, spraak, taal en gehoor bij kinderen, volwassenen en ouderen. Bovendien hecht je veel belang aan een correct taalgebruik. Wil je dagelijks mensen helpen? Kom dan logopedie studeren aan VIVES!

De opleiding logopedie bij VIVES staat garant voor een persoonlijke, praktijkgerichte aanpak. Zo zet je theorie om in praktijk aan de hand van praktijklessen in het gloednieuwe Zorglab. Bovnedien krijg je les van docenten die expert zijn in hun vakgebied en loop je al vanaf het eerste jaar stage. Als logopedist werk je vaak in teamverband en daarom staan communicatie en samenwerking centraal in onze opleiding. Bovendien blijf je tijdens je volledige studietraject in nauw contact met je docenten en medestudenten.

De opleiding logopedie is net zoals het beroep: uitdagend en vol afwisseling! Kies vanaf de eerste opleidingsfase voor de afstudeerrichting logopedie of behaal eerst je bachelordiploma audiologie en studeer vervolgens af als logopedist in slechts anderhalf jaar.

Waar kan ik met dit diploma aan de slag?
Hoelang doe ik over deze opleiding?
Hoe organiseert VIVES deze opleiding?
Ga ik tijdens deze opleiding op stage?
Welk studiemateriaal heb ik nodig?
Wat kan ik na deze opleiding nog verder studeren?
Insurance and enrolment
Share on

Dit is een professionele bacheloropleiding. Nadat je dit diploma hebt gehaald, kun je aan de slag op de werkvloer of verder studeren om een masterdiploma te behalen.