• landbouw54.png
  • Landbouw Biggetjes
  • Landbouw Kalfje
Graduaat in het productiebeheer

Land- en tuinbouw

Dit is een keuzetraject aan VIVES Zuid van het graduaat in het productiebeheer

Kiezen voor een technische opleiding is kiezen voor toekomstzekerheid! Ben je gebeten door productie, en spreken jou zowel de technische als de organisatorische kanten van productiebeheer aan, dan is de graduaatsopleiding productiebeheer land- en tuinbouw jou op het lijf geschreven.

Jij wil de productie van ons dagelijks voedsel mee organiseren, en bent niet bang om over bepaalde zaken de verantwoordelijkheid te krijgen. Graduaat productiebeheer land– en tuinbouw is een hele mondvol voor een modulair opgebouwde opleiding voor wie meer wil dan louter uitvoerend werk te doen, praktijkgericht wil leren, maar het niet meteen ziet zitten om later zelfstandig een land- of tuinbouwbedrijf te leiden.

Je wil later een gevarieerde job, waarbij je je handen al eens vuil kan maken, als het maar iets is met dieren en planten op een land- of tuinbouwbedrijf. In de opleiding worden algemene technieken aangeleerd, en op de werkplek zul je je verder specialiseren. Tijdens de opleiding neem je deel aan praktijkgerichte lessen die begeleid worden door deskundige docenten. Gelijktijdig leer je de knepen van het vak via werkplekleren in een of meerdere sectoren die jij zelf kiest.

Waar kan ik met dit diploma aan de slag?
Welke vakken staan op het programma?
Wat leer ik in deze opleiding?
Hoe ziet mijn studieroute eruit?
Hoe organiseert VIVES deze opleiding?
Hoelang doe ik over deze opleiding?
Welk studiemateriaal heb ik nodig?
Wat kan ik na deze opleiding nog verder studeren?
Insurance and enrolment
Share on