Dagschotel
MENU 15/04 - 19/04
Maandag
Daily: Opgevulde kipfilet met aardappelnootjes en gebakken wortelen
(gluten; tarwe, melk, sulfieten, mosterd)
Veggie: Vegan chuncks met tarwekorrels, brunoise groenten en currysaus
(gluten; tarwe, soja, mosterd)
Dinsdag
Daily: Gebakken merguez met ratatouille en rijst
(gluten; tarwe, melk, sulfieten)
Veggie: Vegetarische lasagne
(gluten; tarwe & gerst, selderij, melk, eieren)
Woensdag
Daily: Varkensgyros met frietjes en een salade
(gluten; tarwe, selderij, melk, sulfieten, mosterd, eieren)
Veggie: Omelet met boontjes en aardapelblokjes
(gluten; tarwe, melk, eieren)
Donderdag
Daily: Koolvisfilet met wittewijnsaus, spinazie en aardappelpuree
(gluten; tarwe), vis, melk, eieren, sulfieten)
Veggie: Stoofpotje van quorn met wortelen en rijst
(gluten; tarwe, melk, eieren, sulfieten)
Vrijdag
Daily: Moussaka
(gluten; tarwe, melk, selderij, eieren)
Veggie: Groentenovenschotel
(gluten; tarwe, melk)
SUGGESTIES
-
-
-
Groepen
Wanneer je met een grote groep (vanaf 10 personen) dagschotel wenst te komen eten, graag twee dagen op voorhand reserveren.