Weekmenu
Menu 22/04/24 - 26/04/2024
Maandag
- Soep: Seldersoep (selderij)
- Dagschotel: Kippenbout met curysaus, volkorenrijst en wortelen met honing (gluten (tarwe), selderij, melk, mosterd)
- Vegetarische schotel: Vegan quinoa risotto met bloemkool, erwt en maïs (gluten (tarwe), selderij, melk, mosterd)
- Alternatieve schotel: Gehaktballetjes in tomatensaus met aardappelpuree en groene boontjes (gluten (tarwe), selderij, melk )
- Pastaschotel: Pasta bolognaise / Tortellini 4 kazen (Gluten (tarwe, rogge), selderij, melk, eieren)
Dinsdag
- Soep: Pastinaaksoep (selderij)
- Dagschotel: Casselerrib met mosterdsaus, gegratineerde bloemkool en bieslook aardappelen (gluten (tarwe), selderij, melk, mosterd, sulfieten)
- Vegetarische schotel: Kaaskroketten met gebakken aardappelblokjes en tomaat in de oven (Gluten (tarwe), melk)
- Alternatieve schotel: Gehaktballetjes in tomatensaus met aardappelpuree en groene boontjes (gluten (tarwe), selderij, melk )
- Pastaschotel: Pasta bolognaise / Tortellini 4 kazen (Gluten (tarwe, rogge), selderij, melk, eieren)
Woensdag
- Soep: Broccolisoep (selderij)
- Dagschotel: Rundsstoofvlees met frietjes en lentesalade met soja (gluten (tarwe, gerst), selderij, melk, mosterd, soja, sulfieten)
- Vegetarische schotel: Pasta met geroosterde paprika, Griekse kaas, hummus en kikkererwten (Gluten (tarwe), sesamzaad, melk)
- Alternatieve schotel: Gehaktballetjes in tomatensaus met aardappelpuree en groene boontjes (gluten (tarwe), selderij, melk )
- Pastaschotel: Pasta bolognaise / Tortellini 4 kazen (Gluten (tarwe, rogge), selderij, melk, eieren)
Donderdag
- Soep: Aspergeroomsoep (selderij, melk)
- Dagschotel: Tomatofish met pestosaus, aardappelpuree met parmezaan en gesmoorde prei (gluten (tarwe), melk, eieren, vis)
- Vegetarische schotel: Vegan balletjes tikka massala met bulgur (Gluten (tarwe, gerst, haver), melk, soja, sulfieten)
- Alternatieve schotel: Gehaktballetjes in tomatensaus met aardappelpuree en groene boontjes (gluten (tarwe), selderij, melk )
- Pastaschotel: Pasta bolognaise / Pasta Provençale (Gluten (tarwe, rogge), selderij, melk, eieren)
Vrijdag
- Soep: Bouillon met brunoise groenten (selderij)
- Dagschotel: Gevogelteburger met vleesjus, vergeten groenten en aardappelen met hofmeesterboter (gluten (tarwe, gerst), selderij, melk, soja, sulfieten)
- Vegetarische schotel: Omelet met fijne kruiden, gebakken krielaardappelen en een slaatje (gluten (tarwe), selderij, melk, eieren)
- Alternatieve schotel: Stoofvlees met appelmoes en gebakken aardappelen (Gluten (tarwe, gerst), selderij, melk, mosterd, soja, sulfieten )
- Pastaschotel: Pasta bolognaise / Pasta Provençale (Gluten (tarwe, rogge), selderij, melk, eieren)