Studenten ergotherapie en zorgtechnologie van VIVES ondersteunen beursevenement voor Ziezo-Vlaanderen

Frank Devos
beurs.jpg

VIVES zet op 25, 26 en 27 april 2019 dagelijks studenten in uit de bacheloropleidingen ergotherapie en zorgtechnologie op het beursevenement Ziezo-Vlaanderen in Flanders Expo in Gent. De studenten staan in voor allerhande taken, waaronder de assistentie van de bezoekers, afnemen van enquêtes, inventors corner, go with the flow, gesprekken en activiteiten.

ZieZo-Vlaanderen is een gespecialiseerd beursevent over alle aspecten van hulpmiddelen voor blinde en slechtziende mensen. Het wordt georganiseerd door Visubel vzw,Vlaams Oogfonds vzw en VeBeSvzw, naar succesvolle voorbeelden uit ons omringende landen. De studenten van VIVES Brugge Xaverianenstraat en VIVES Kortrijk krijgen ook de kans om de beurs te bezoeken, workshops te volgen en zich onder te dompelen in de wereld van blinden en slechtzienden.

In maart 2013 vond de allereerste editie van dit event in Mechelen plaats, die direct een groot succes bleek met drieduizend bezoekers. Ook de edities 2015 en 2017, beide in Antwerpen, trokken veel belangstelling. De bacheloropleiding ergotherapie van VIVES Brugge Xaverianenstraat werkte telkens met succes mee aan de beurs. Voor deze nieuwe editie kan de organisatie ook rekenen op studenten uit de bacheloropleiding zorgtechnologie van VIVES Kortrijk.

Share on