Dag van het onderzoek 2018 met Dado Van Peteghem in VIVES Brugge Xaverianenstraat

Frank Devos
Permanente vorming

VIVES houdt op dinsdag 2 oktober 2018 van 12 tot 18u een Dag van het onderzoek in VIVES Brugge Xaverianenstraat. Laat je inspireren tijdens één van de workshops. Dado van Peteghem gunt ons een blik op de (digitale) toekomst tijdens zijn keynote 'Vergeet Disruptie, het is tijd voor transformatie’.

De Dag van het onderzoek is een jaarlijkse inspiratienamiddag voor al wie betrokken is bij toegepast onderzoek. VIVES werkt nauw samen met ondernemingen en organisaties. Daarom is deze dag hét ontmoetingsmoment voor alle betrokken externen in het onderzoeksgebeuren, alsook voor alle geïnteresseerden.

Sociale media waren jarenlang de hype in het digitale discours maar tot op vandaag wordt door de meeste organisaties slechts tien procent van hun potentieel benut. Er wordt veel gepraat over de Ubers, Tesla’s en Airbnb’s, maar er is verrassend weinig actie. En dat terwijl het uitbouwen van duurzame digitale, sociale en mobiele strategieën met de dag belangrijker wordt voor elke organisatie. Een digitale bedrijfsvoering is bepalend voor de overlevingskansen van een organisatie, zowel groot als klein. 

Dado Van Peteghem is één van de toonaangevende experten in de digitale sector. Als Founding Partner bij Duval Union Consulting helpt Dado organisaties bij hun digitale bedrijfsvoering en het uittekenen van visie en strategie, en zet hij samenwerkingen op met startups, incubatoren en technologiepartners. Als co-auteur van het boek Digital Transformation, weet Dado als geen ander waar de digitale transformatie om draait. De voorbije tien jaar heeft Dado talrijke organisaties getransformeerd door digitaal te injecteren in hun DNA en activiteiten. 

Share on