Beleef tachtig wetenschappelijke projecten op de VIVES-campussen tijdens de Dag van de Wetenschap 2018

Frank Devos
prototyping.jpg

Komende zondag 25 november 2018 neemt VIVES deel aan de Dag van de Wetenschap in de campussen VIVES Brugge Station, VIVES Kortrijk, VIVES Oostende station en VIVES Roeselare.

Op de Dag van de Wetenschap kom je op plaatsen waar je anders niet binnen mag. Je ontdekt er uitvindingen en luistert er naar docenten, studenten en onderzoekers. Hun demonstraties zetten je wereld helemaal op zijn kop. Of je kunt zelf de handen uit de mouwen steken in boeiende workshops. In totaal gaat het om tachtig projecten.

Je bent van harte welkom voor tal van leuke wetenschappelijke projecten, demonstraties, lezingen en workshops voor jong en oud. Je hoeft je niet in te schrijven of te reserveren. Iedereen is van harte welkom op ons wetenschapsfeest. VIVES Brugge Station is open van 10 tot 17u, dit i.s.m. KU Leuven. De campussen VIVES Kortrijk, VIVES Oostende Station en VIVES Roeselare zijn open van 14 tot 17u. In VIVES Kortrijk kan je al terecht vanaf 10u30 voor de First Lego League.

Meer info vind op de pagina van de Dag van de Wetenschap. De Dag van de Wetenschap is een initiatief van de Vlaamse overheid.

Share on