Infodag in alle VIVES-campussen

Interesse om bij ons te komen studeren? Dan is er geen betere manier om je te informeren dan tijdens de infodagen van VIVES op zaterdag 7 maart 2020 en zondag 8 maart 2020. Je kunt  op beide dagen terecht van 13u tot 17u op al onze campussen:

Tijdens de infodagen heb je de kans om je toekomstige campus en vaklokalen te bezoeken, om een kijkje te nemen op die plaatsen die elk van onze campussen zo bijzonder maken, zoals de aula's en auditoria, de praktijklabs, het studentenrestaurant, de bibliotheek en om de boeken en cursussen van je toekomstige opleiding in te kijken.

We verwelkomen jou en je ouders graag op deze opencampusdagen. We leiden je rond en op de stands van de verschillende opleidingen vind je docenten en studenten die je graag alle informatie geven over jouw opleiding. Uiteraard kun je op elke campus ook terecht voor studiebegeleiding, studiekeuze-info en informatie over financiering, op kot gaan, examens en vrijstellingen ... VIVES is er voor jou. We leren je graag kennen en vertellen jou en je ouders graag alles over de opleidingen die wij aanbieden. 

Informatiesessies tijdens de infodag

Biotechniek in Roeselare

Gezondheidszorg in Brugge Xaverianenstraat

Gezondheidszorg in Kortrijk

Gezondheidszorg in Roeselare

Handelswetenschappen en bedrijfskunde in Brugge Xaverianenstraat

Handelswetenschappen en bedrijfskunde in Kortrijk

Industriële wetenschappen en technologie (alle campussen)

Onderwijs in Brugge Xaverianenstraat

Onderwijs in Kortrijk

Onderwijs in Torhout

Sociaal-agogisch werk in Kortrijk

Infomoment voor afstandsonderwijs

Interesse om bij ons een bacheloropleiding op afstand te volgen? Dan is er geen betere manier om je te informeren dan tijdens onze infomomenten. Voor de meeste opleidingen kun je terecht op onze infostand in VIVES Kortrijk. Voor sommige opleidingen is het echter aan te raden om langs te gaan op de campus waar ook de opleiding via dagonderwijs wordt georganiseerd. Bekijk de pagina over infomomenten op afstand voor meer info. 

Share on