Infoavond op alle campussen voor startende studenten in februari

biotechniek
gezondheidszorg
handelswetenschappen en bedrijfskunde
industriële wetenschappen en technologie
onderwijs
sociaal-agogisch werk

Iedereen heeft soms nood aan een nieuw begin. Geen zorgen, het overkomt massa's studenten elk jaar: je bent lang niet de enige. Ben je nieuwe toekomstplannen aan het maken? Vielen de examenresultaten tegen en wil je een andere opleiding volgen? Of blijkt de opleiding die je volgde toch niets voor jou te zijn? Wacht niet tot het te laat is en start meteen met je nieuwe plannen!

WIst je dat je aan Hogeschool VIVES nog aan zo goed als alle opleidingen kunt starten in februari? Op onze infoavond voor starters op donderdag 11 februari van 17u tot 19u geven we je daar graag alle info over. 

Tijdens de infodag heb je de kans om je toekomstige campus en vaklokalen te bezoeken, om een kijkje te nemen op die plaatsen die elk van onze campussen zo bijzonder maken, zoals de aula's en auditoria, de praktijklabs, het studentenrestaurant, de bibliotheek en om de boeken en cursussen van je toekomstige opleiding in te kijken. Uiteraard kun je op elke campus ook terecht voor studiebegeleiding, studiekeuze-info en informatie over financiering, op kot gaan, examens en vrijstellingen ... VIVES is er voor jou.

Samen met een studie-en trajectbegeleider maak je een individueel studieprogramma. Een haalbaar programma, speciaal op maat voor jou. Misschien heb je ook enkele vrijstellingen op basis van de credits die je al verworven hebt. En door meteen in te schrijven, behoud je een deel van je leerkrediet.

Een veilig bezoek

Hogeschool VIVES ziet erop toen dat al zijn activiteiten in de meest veilige omstandigheden plaats kunnen vinden, conform de geldende COVID-19-voorschriften. We vragen alle aanwezigen vriendelijk zich strikt aan alle COVID-19-maatregelen op onze campus te houden, een mondmasker mee te brengen en te dragen waar en wanneer dit vereist is. Bij binnenkomst van onze gebouwen zullen we je bovendien vragen contactgegevens achter te laten, uitsluitend voor tracingdoeleinden. Deze worden veertien dagen na de activiteit vernietigd en niet voor marketingdoeleinden gebruikt. Om dezelfde reden is het aantal deelnemers per activiteit gelimiteerd. We kunnen niet meer mensen toelaten dan wettelijk is voorgeschreven.

Share on