Infoavond in alle VIVES-campussen

Interesse om bij ons te komen studeren? Dan is er geen betere manier om je te informeren dan tijdens onze infoavond op vrijdag 28 augustus 2020. Die vindt plaats op elk van onze campussen in Brugge, Kortrijk, Oostende, Roeselare en Torhout. Je kunt er die dag doorlopend terecht van 16u tot 21u.

Tijdens de infoavond verwelkomen we jou en je ouders graag. We leiden je rond en op de stands van de verschillende opleidingen vind je docenten en studenten die je graag alle informatie geven over jouw studie. Uiteraard kun je op elke campus ook terecht voor studiegebeleiding, studiekeuze-info en informatie over financiering, op kot gaan, examens en vrijstellingen ...

Je krijgt er ook de kans om de boeken en cursussen van je toekomstige opleiding in te kijken, vaklokalen te bezoeken en een kijkje te nemen op die plaatsen die elk van onze campussen zo bijzonder maken, zoals de broodjesbar, het studentenrestaurant, de bibliotheek en de aula's. Je bent doorlopend welkom, maar het is het rustigst aan de stands aan het begin en aan het einde van de infoavond.

Infomoment voor afstandsonderwijs

Tijdens onze infoavond op vrijdag 28 augustus 2020 is VIVES Kortrijk the place to be voor alle informatie over studeren op afstand, ook als je op zoek bent naar informatie over opleidingen die georganiseerd worden door een andere campus. Onze informatiestand over afstandsonderwijs in VIVES Kortrijk is geopend van 16u tot 21u.

Andere infomomenten

Lukt het je niet om op vrijdag 28 augustus 2020 langs te komen? Bekijk dan onze informatiemomentenpagina voor een overzicht van alle gelegenheden om meer te weten te komen over studeren bij VIVES.

Share on