Cultuur

Tijdens je studententijd hoeft je agenda nooit blanco te zijn. Er zijn natuurlijk je schoolse verplichtingen en de vele feestjes en andere sociale evenementen – maar dat is nog niet alles. Voor een mooie mix van ontspanning én verrijking pik je een fijne portie cultuur mee. Als VIVES-student krijg je heel wat mogelijkheden om dat voor een voordelige prijsje te doen.

Met de jongerenpas krijg je in Brugge € 2,5 (of € 5 indien de voorstelling meer dan € 10 kost) korting op voorstellingen van het Cultuurcentrum Brugge, het Concertgebouw, de Werf, Cactus muziekcentrum, de Andere Film, cinema Lumière, Comedy Shows en het Entrepot. Je kunt ze ook inruilen bij In&Uit Brugge. Jouw jongerenpas ligt op je te wachten bij je Stuvo (dienst Studentenvoorzieningen).

Voor meer info over de voorstellingen surf je naar:

Ook de dienst Studentenvoorzieningen (Stuvo) van VIVES staat in voor heel wat cultureel moois. Bezoek hun online kalender www.stuvoloods.be om op de hoogte te blijven van alle activiteiten.

Studenteninitiatieven

Wil je zelf eens iets organiseren voor je medestudenten? Onder een aantal voorwaarden krijg je logistieke en financiële steun voor je initiatief. Op Stuvoloods.be lees je meer en kun je een aanvraag indienen.